Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie tyčinky v kečupe

Biela ryba s fazuľou
Jemný hubový guláš
Lasagne z panvice
Grilovaný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Tournedos s maslovou zeleninou
Pohánka s klobásou
Ražniči z lososa
Šošovicová polievka so špenátom
Rizoto na španielsky spôsob
Kurča na bielom víne
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Sladká bravčová panenka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety s jesennou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z bôbu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Vyprážaný syr
Bravčová panenka so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Špagety zo Stredomoria
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Polievka s mäsovými guličkami
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z fazuľových strukov
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tuniakový šalát
Hrachová polievka
Kuracie fajitas
Párky v slanine
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lahodné pečené zemiaky
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Ravioly so šalviou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Pizza v zemiakoch
Treska s vajíčkovým šalátom
Letné zeleninové ragú
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Biela treska
Kuracie mäso so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Kuracie mäso si svojou neodolateľnou chuťou a mnohými chutnými kombináciami znovu a znovu vydobíja miesto na našich jedálnych lístkoch. Namáčaním do kečupu, curry a Podravky ochucovadla pikant, na veľké potešenie všetkých členov rodiny, znovu vytvoríte niečo nové.

Suroviny

1 kg kuracích rezňov
1 lyžica Podravka pikant
olej na praženie
Omáčka:
200 ml jemného kečupu
½ lyžičky curry korenia
1 lyžica Podravka pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby25 min

  • 1 Kečup zmiešame s curry korením a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes necháme odstáť na chladnom mieste asi jednu hodinu.
  • 2 Kuracie rezne nakrájame na hrubšie tyčinky a posypeme ich Podravka ochucovadlom pikant.
  • 3 V panvici na horúcom oleji opražíme kuracie tyčinky a potom ich vyberieme na pijavý papier, aby odsal nadbytočný tuk.

Tip

Takto pripravená omáčka môže prikrytá stáť v chladničke niekoľko dní.

Porcia

Na väčší servírovací tanier položíme malú misku s omáčkou. Okolo malej misky poukladáme upražený chlieb, slané tyčinky a pražené kuracie tyčinky.

Zdieľať s priateľmi