Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie tyčinky v kečupe

Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Vyprážaný syr
Guláš z cíceru a mangoldu
Lahodné pečené zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z bôbu
Hubový guľáš
Kuracie fajitas
Sladká bravčová panenka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Grilovaný hamburger
Špagety s jesennou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Tournedos s maslovou zeleninou
Hrachová polievka
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pohánka s klobásou
Biela treska
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s fazuľou
Párky v slanine
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Pečená jahňacina s mandľami
Lasagne z panvice
Mrkvová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Pikantná rybacia zmes
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Paradajková polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Cestovinový šalát so surimi
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Letné zeleninové ragú
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rizoto na španielsky spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Morčacina s citrónom a oreganom
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Viac receptov pre túto náladu

Kuracie mäso si svojou neodolateľnou chuťou a mnohými chutnými kombináciami znovu a znovu vydobíja miesto na našich jedálnych lístkoch. Namáčaním do kečupu, curry a Podravky ochucovadla pikant, na veľké potešenie všetkých členov rodiny, znovu vytvoríte niečo nové.

Suroviny

1 kg kuracích rezňov
1 lyžica Podravka pikant
olej na praženie
Omáčka:
200 ml jemného kečupu
½ lyžičky curry korenia
1 lyžica Podravka pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby25 min

  • 1 Kečup zmiešame s curry korením a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes necháme odstáť na chladnom mieste asi jednu hodinu.
  • 2 Kuracie rezne nakrájame na hrubšie tyčinky a posypeme ich Podravka ochucovadlom pikant.
  • 3 V panvici na horúcom oleji opražíme kuracie tyčinky a potom ich vyberieme na pijavý papier, aby odsal nadbytočný tuk.

Tip

Takto pripravená omáčka môže prikrytá stáť v chladničke niekoľko dní.

Porcia

Na väčší servírovací tanier položíme malú misku s omáčkou. Okolo malej misky poukladáme upražený chlieb, slané tyčinky a pražené kuracie tyčinky.

Zdieľať s priateľmi