Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie tyčinky v kečupe

Cuketové jednohubky
Sladká bravčová panenka
Biela treska
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Kuracie prsia pečené v rúre
Biela ryba s fazuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Polievka z fazuľových strukov
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajková polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené špagety s tuniakom
Mediteránska rapsódia
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie fajitas
Pohánka s klobásou
Špagety zo Stredomoria
Vyprážaný syr
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantná rybacia zmes
Ravioly so šalviou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lasagne z panvice
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Losos s cuketovou krustou
Hrachová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Párky v slanine
Grilované rebierka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pizza v zemiakoch
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hubový guľáš
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety s jesennou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Tuniakový šalát
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky z roštenky so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Viac receptov pre túto náladu

Kuracie mäso si svojou neodolateľnou chuťou a mnohými chutnými kombináciami znovu a znovu vydobíja miesto na našich jedálnych lístkoch. Namáčaním do kečupu, curry a Podravky ochucovadla pikant, na veľké potešenie všetkých členov rodiny, znovu vytvoríte niečo nové.

Suroviny

1 kg kuracích rezňov
1 lyžica Podravka pikant
olej na praženie
Omáčka:
200 ml jemného kečupu
½ lyžičky curry korenia
1 lyžica Podravka pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby25 min

  • 1 Kečup zmiešame s curry korením a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes necháme odstáť na chladnom mieste asi jednu hodinu.
  • 2 Kuracie rezne nakrájame na hrubšie tyčinky a posypeme ich Podravka ochucovadlom pikant.
  • 3 V panvici na horúcom oleji opražíme kuracie tyčinky a potom ich vyberieme na pijavý papier, aby odsal nadbytočný tuk.

Tip

Takto pripravená omáčka môže prikrytá stáť v chladničke niekoľko dní.

Porcia

Na väčší servírovací tanier položíme malú misku s omáčkou. Okolo malej misky poukladáme upražený chlieb, slané tyčinky a pražené kuracie tyčinky.

Zdieľať s priateľmi