Ponuka Vyhľadať

Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
50 g kozieho syra
1 lyžica nakrájanej mladej cibuľky (aj so zelenou časťou)
1 - 2 lyžice medu
300 g šampiňónov
2 červené papriky
2 zelené papriky
1 lyžica Podravky Grill Classic
1 lyžica horčice

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
  • 2 Naplnené plátky potrieme medom, posypeme Podravkou Grill Classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
  • 3 Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
  • 4 Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.

Tip

Na prípravu tohto jedla môžete použiť aj tvrdý kozí syr. V tom prípade ho však nastrúhajte. Med pred natieraním trošku zohrejte, aby sa vám dal ľahšie natierať.

Porcia

Grilované kuracie plátky podávajte s horčicou a grilovanou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi