Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lahodné pečené zemiaky

Biela treska
Pečená jahňacina s mandľami
Pohánka s klobásou
Grilované rebierka
Hrachová polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Tuniakový šalát
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pikantná rybacia zmes
Caponata a lá Podravka
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sladká bravčová panenka
Párky v slanine
Mediteránska rapsódia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie fajitas
Kuracie tyčinky v kečupe
Hubový guľáš
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaný hamburger
Tournedos s maslovou zeleninou
Ražniči z lososa
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Cuketové jednohubky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s fazuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety zo Stredomoria
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie mäso so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie prsia pečené v rúre
Pizza v zemiakoch
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Špagety s jesennou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Okúzľujúce letné kurča
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Lasagne z panvice
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Mrkvová polievka
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi