Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lahodné pečené zemiaky

Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Guláš z cíceru a mangoldu
Ravioly so šalviou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety s jesennou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Párky v slanine
Mrkvová polievka
Zeleninové špízy
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát so surimi
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilovaný hamburger
Biela ryba s fazuľou
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Mediteránska rapsódia
Pikantné bravčové závitky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantná rybacia zmes
Hrachová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Losos s cuketovou krustou
Polievka s mäsovými guličkami
Sladká bravčová panenka
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči z lososa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Polievka z bôbu
Pohánka s klobásou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované rebierka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Lasagne z panvice
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Biela treska
Tuniakový šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z rukoly a kreviet
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi