Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Lahodné pečené zemiaky

Letné zeleninové ragú
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Hríbová mrvenička
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Polievka z fazuľových strukov
Grilované paradajky
Losos s cuketovou krustou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované tofu
Farebný jarný šalát
Gyros šalát
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka s bazalkou
Ryžové guľôčky
Vyprážaný syr
Cestovinový šalát so surimi
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Opekaná zelenina
Špagety zo Stredomoria
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Mrkvová polievka
Ravioly so šalviou
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninové špízy
Tuniak so zeleninou
Ružičková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Mäsové guľky s omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ochutená ryža
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi