Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lasagne z panvice

ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paradajková polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pizza v zemiakoch
Biela treska
Polievka z fazuľových strukov
Cuketové jednohubky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové špízy
Pohánka s klobásou
Guláš z cíceru a mangoldu
Okúzľujúce letné kurča
Špagety s jesennou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Treska s vajíčkovým šalátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mrkvová polievka
Ražniči z lososa
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Vyprážaný syr
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Pikantné bravčové závitky
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Párky v slanine
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z bôbu
Sladká bravčová panenka
Polievka s mäsovými guličkami
Lahodné pečené zemiaky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zapečené špagety s tuniakom
Biela ryba s fazuľou
Cestovinový šalát so surimi
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Kuracie fajitas
Pečená jahňacina s mandľami
Tournedos s maslovou zeleninou
Tuniakový šalát
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Pikantná rybacia zmes
Viac receptov pre túto náladu

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
200 g cibule
500 g mletého mäsa
2 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
3 strúčiky cesnaku
100 ml vody
1 konzerva lúpaných paradajok celých Podravka (400 g)
1 lyžička oregana
250 g mozzarelly
60 g parmezánu
6 plátkov cestovín lasagne
1/2 lyžičky čierneho mletého korenia
1/4 lyžičky muškátového oriešku

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  • 3 Cestoviny nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

Tip

Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Porcia

Podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi