Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lasagne z panvice

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečená jahňacina s mandľami
Tournedos s maslovou zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Mrkvová polievka
Cuketové jednohubky
Ravioly so šalviou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové špízy
Biela treska
Polievka z rukoly a kreviet
Treska s vajíčkovým šalátom
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety so zeleninou
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pohánka s klobásou
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z bôbu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hrachová polievka
Grilované rebierka
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Špagety s jesennou omáčkou
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Vyprážaný syr
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka s mäsovými guličkami
Okúzľujúce letné kurča
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Hubový guľáš
Špagety zo Stredomoria
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Párky v slanine
Losos s cuketovou krustou
Sladká bravčová panenka
Letné zeleninové ragú
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pikantná rybacia zmes
Bravčová panenka so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
200 g cibule
500 g mletého mäsa
2 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
3 strúčiky cesnaku
100 ml vody
1 konzerva lúpaných paradajok celých Podravka (400 g)
1 lyžička oregana
250 g mozzarelly
60 g parmezánu
6 plátkov cestovín lasagne
1/2 lyžičky čierneho mletého korenia
1/4 lyžičky muškátového oriešku

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  • 3 Cestoviny nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

Tip

Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Porcia

Podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi