Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Letné zeleninové ragú

Polievka s mäsovými guličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka
Biela treska
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaný hamburger
Vyprážaný syr
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tuniakový šalát
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Grilované rebierka
Ovocný šalát s kuracinou
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pohánka s klobásou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hrachová polievka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Zeleninové špízy
Kurča na bielom víne
Bravčová panenka so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Špagety s jesennou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Mrkvová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pikantné bravčové závitky
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Cuketové jednohubky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ravioly so šalviou
Jemný hubový guláš
Sladká bravčová panenka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené špagety s tuniakom
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Pikantná rybacia zmes
Tournedos s maslovou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Teľacie kotlety so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Caponata a lá Podravka
Pizza v zemiakoch
Kuracie fajitas
Viac receptov pre túto náladu

Jemná chuť polievky s pórom a červenou fazuľkou je ideálnou voľbou v letnom období. Opečená slaninka je len chutnou bodkou k tomuto nenáročnému chutnému jedlu.

Suroviny

2 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja
1 pór (100 g)
1 mrkva (80 g)
½ čajovej lyžičky sekaného rozmarínu
1 polievková lyžička paradajkového pretlaku
1 krabička Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 konzervu červenej fazule (800 g)
8 kusov cherry paradajok
4 plátky pancetty
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na zohriatom oleji osmažíme nakrájaný pór, mrkvu a rozmarín. Dusíme na miernom ohni pokiaľ zelenina nezmäkne.
  • 2 Pridáme paradajkový pretlak a necháme zovrieť. Neskôr pridáme krájané paradajky a zalejeme trochou vody.
  • 3 Privedieme do varu a varíme 10 minút, pridáme vodu (asi 800 ml), potom pridáme fazuľu, polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla. Privedieme do varu a po 5 minútach odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť.
  • 4 Odoberieme 2 šálky polievky a elektronickým mixérom zmixujeme. Pridáme späť do polievky a pomiešame. Ak je potrebné posolíme a okoreníme.
  • 5 Pancettu nakrájame na kocky a dozlatista opražíme na oleji.

Porcia

Polievku nalejeme do servírovacej misky, ozdobíme opraženú pancettou a paradajkou.

Malé tajomstvá

Hustota polievky závisí od množstvo zmixovanej polievky, ktorú do nej vylejete.

Zdieľať s priateľmi