Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Losos s cuketovou krustou

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pohánka s klobásou
Vyprážaný syr
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie fajitas
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Biela treska
Špagety zo Stredomoria
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaný hamburger
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie mäso so zeleninou
Tuniakový šalát
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie prsia pečené v rúre
Párky v slanine
Caponata a lá Podravka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z bôbu
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mrkvová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Mediteránska rapsódia
Jemný hubový guláš
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka s mäsovými guličkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kurča na bielom víne
Šošovicová polievka so špenátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilované rebierka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené špagety s tuniakom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Paradajková polievka
Pikantné bravčové závitky
Lasagne z panvice
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi