Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Losos s cuketovou krustou

Grilované paradajky
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Šošovicová krémová polievka
Ryžové guľôčky
Farebný jarný šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lahodné pečené zemiaky
Ochutená ryža
Mrkvová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Hríbová mrvenička
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ražniči z lososa
Polievka z rukoly a kreviet
Teplý zeleninový šalát
Caponata a lá Podravka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tabouleh
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Opekaná zelenina
Ravioly so šalviou
Morčacina s citrónom a oreganom
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Zeleninové špízy
Biela ryba s kuskusom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Letné zeleninové ragú
Tuniak so zeleninou
Vyprážaný syr
Grilované tofu
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Sójový šalát s tuniakom
Gyros šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie prsia pečené v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi