Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Losos s cuketovou krustou

Ražniči z lososa
Stredomorský šalát
Tuniak so zeleninou
Zeleninové špízy
Šošovicová krémová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Jaipur kari
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Šalát z grilovanej zeleniny
Ružičková polievka
Mediteránska rapsódia
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečený losos v medovej omáčke
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Špargľová polievka
Tuniakový šalát
Oranžové rizoto
Paradajková polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Caponata a lá Podravka
Tabouleh
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela ryba s kuskusom
Strukovinový šalát so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Krevety na zeleninovom lôžku
Paella s kuracím mäsom
Letné zeleninové ragú
Opekaná zelenina
Teplý zeleninový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorská frittata
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie fajitas
Grilované tofu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Gyros šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi