Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Losos s cuketovou krustou

Rolky z roštenky so zeleninou
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Mediteránska rapsódia
Polievka z rukoly a kreviet
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šošovicová polievka so špenátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniakový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hubový guľáš
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Špagety zo Stredomoria
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Caponata a lá Podravka
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie fajitas
Biela treska
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Lasagne z panvice
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Párky v slanine
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Pikantná rybacia zmes
Cuketové jednohubky
Kuracie prsia pečené v rúre
Ražniči z lososa
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny na stredomorský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované rebierka
Grilovaný hamburger
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie tyčinky v kečupe
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Nové zemiaky s Ajvarom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Biela ryba s fazuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Mrkvová polievka
Pikantné bravčové závitky
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Okúzľujúce letné kurča
Pohánka s klobásou
Lahodné pečené zemiaky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi