Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Morčacina s citrónom a oreganom

Strukovinový šalát so zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Lahodné pečené zemiaky
Mäsové guľky s omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Šošovicová krémová polievka
Opekaná zelenina
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Polievka z rukoly a kreviet
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniak so zeleninou
Ochutená ryža
Šalát z grilovanej zeleniny
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ravioly so šalviou
Grilované tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tabouleh
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Hríbová mrvenička
Ružičková polievka
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Farebný jarný šalát
Špagety zo Stredomoria
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tekvicová polievka s jablkom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované paradajky
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniakový šalát
Vyprážaný syr
Ryžové guľôčky
Cestovinový šalát so surimi
Biela ryba s kuskusom
Losos s cuketovou krustou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninové špízy
Pečený losos v medovej omáčke
Polievka z fazuľových strukov
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi