Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Morčacina s citrónom a oreganom

Polievka z fazuľových strukov
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Farebný jarný šalát
Tuniakový šalát
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Mäsové guľky s omáčkou
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajkové košíčky so pšenom
Tuniak so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové špízy
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ochutená ryža
Biela ryba s kuskusom
Kuracie prsia pečené v rúre
Tabouleh
Lahodné pečené zemiaky
Mrkvová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ražniči z lososa
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Špagety zo Stredomoria
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestovinový šalát so surimi
Vyprážaný syr
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Hríbová mrvenička
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Grilované paradajky
Grilované tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Paradajková polievka
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Gyros šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ryžové guľôčky
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi