Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Netradičný hamburger

Plnené kuracie stehná
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pivný guláš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kura na pive
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Chilli con carne
Kurča na bielom víne
Jaipur kari
Morčací hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Pochúťka s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Medailónky s hnedou ryžou
Párky v slanine
Rolky z roštenky so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Kotlovina
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie prsia s jablkami
Rýchle lasagne
Kačica na pomarančoch
Grilovaný hamburger
Zemiakové placky
Kura na pivovej fľaši
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Hŕstková polievka s paradajkami
Klasický burger
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Medové teľacie kotlety
Pikantné bravčové závitky
Lasagne z panvice
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Grilované rebierka
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Špagety s cuketou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Papriky plnené rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Morčacie rolky s ryžou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Sladká bravčová panenka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Carbonara so špenátom
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na sladko
Voňavé pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná krkovička
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Hamburger, kde sa skrýva všetko to, na čo máte chuť.

Suroviny

500 g mletého hovädzieho mäsa
120 g panko strúhanky alebo obyčajnej strúhanky
1 vajce
2 lyžice Podravka kečupu jemného
1/2 lyžice Podravka ochucovadla
soľ
čierne korenie mleté
1/2 lyžičky mletej červenej papriky sladkej
4 hrubé plátky slaniny
1 cibuľa
1-2 paradajky
4 vajcia
200 g nastrúhaného syra
4 žemle

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame so strúhankou, vajcom, Podravka kečupom, Podravka ochucovadlom, soľou, korením a paprikou. Všetko poriadne premiešame, aby sa chute prepojili a aby sme dostali kompaktnú zmes.
  • 2 Zmes rozdelíme na 4 časti a vytvoríme z nich guličky. Guličky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • 3 Vrch každej guličky zatlačíme pohárom alebo plechovkou tak, aby nám v strede vznikla priehlbina.
  • 4 Každú guličku pevne obmotáme slaninou a upevníme kuchynskou niťou.
  • 5 Cibuľu a paradajky nakrájame na kocky, ktoré dáme do priehlbiny vytvorenej v mäse. Na vrch mäsa rozbijeme vajce a posypeme nastrúhaným syrom.
  • 6 Pečieme približne 30 minút v predhriatej rúre na 180 °C.
  • 7 Žemľu prerežeme a do stredu vložíme hotové mäso.

Tip

Použite širšiu, hrubšiu a prerastanú slaninu.

Porcia

Podávame s pečenými zemiakmi a šalátom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi