Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Nové zemiaky s Ajvarom

Pizza v zemiakoch
Pivný guláš
Jaipur kari
Morčacie prsia s jablkami
Fish&Chips v tortille
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kurací paprikáš
Hubový guľáš
Morčacie rolky s ryžou
Voňavé pečené zemiaky
Morčací hamburger
Lasagne z panvice
Rýchle lasagne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kurča na bielom víne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Polievka z bôbu
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zemiakové placky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rezne s chutnou omáčkou
Párky v slanine
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Rybárov guláš
Bravčové kotlety s kuskusom
Hovädzí steak so zeleninou
Chilli con carne
Špagety s cuketou
Carbonara so špenátom
Hŕstková polievka s paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Klasický burger
Netradičný hamburger
Kura na pive
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kotlovina
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilovaná krkovička
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kura na sladko
Grilované rebierka
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Papriky plnené rizotom
Medové teľacie kotlety
Grilovaný hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi