Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Nové zemiaky s Ajvarom

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Cuketové jednohubky
Jemný hubový guláš
Mrkvová polievka
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s fazuľou
Vyprážaný syr
Ravioly so šalviou
Sladká bravčová panenka
Hrachová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zeleninové špízy
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Grilovaný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z rukoly a kreviet
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s kuskusom
Kurča na bielom víne
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Paradajková polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Pohánka s klobásou
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z bôbu
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pizza v zemiakoch
Tournedos s maslovou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Pikantné bravčové závitky
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka s mäsovými guličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Párky v slanine
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pikantná rybacia zmes
Kuracie fajitas
Lasagne z panvice
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi