Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Nové zemiaky s Ajvarom

Jaipur kari
Pizza v zemiakoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Rýchle lasagne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Papriky plnené rizotom
Grilované rebierka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Carbonara so špenátom
Kurča na bielom víne
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kurací paprikáš
Netradičný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Hubový guľáš
Medailónky s hnedou ryžou
Chilli con carne
Kura na sladko
Pivný guláš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Mäsové guľky s omáčkou
Medové teľacie kotlety
Klasický burger
Kačica na pomarančoch
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaný hamburger
Lasagne z panvice
Rezne s chutnou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z bôbu
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Voňavé pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Párky v slanine
Kura na pive
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Zemiakové placky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety s kuskusom
Fish&Chips v tortille
Kotlovina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninové chipsy
Morčací hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Špagety s cuketou
Morčacie prsia s jablkami
Rybárov guláš
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi