Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Nové zemiaky s Ajvarom

Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Vyprážaný syr
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z rukoly a kreviet
Losos s cuketovou krustou
Hubový guľáš
Biela treska
Cuketové jednohubky
Sladká bravčová panenka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaný hamburger
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety so zeleninou
Zeleninové špízy
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie fajitas
Ravioly so šalviou
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Bravčová panenka so zeleninou
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečená jahňacina s mandľami
Tuniakový šalát
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantná rybacia zmes
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z fazuľových strukov
Cestovinový šalát so surimi
Paradajková polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela ryba s fazuľou
Pikantné bravčové závitky
Okúzľujúce letné kurča
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Lahodné pečené zemiaky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Lasagne z panvice
Zapečené špagety s tuniakom
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Pohánka s klobásou
Mrkvová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Guláš z cíceru a mangoldu
Pizza v zemiakoch
Kuracie tyčinky v kečupe
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi