Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Nové zemiaky s Ajvarom

Grilovaný hamburger
Lahodné pečené zemiaky
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie fajitas
Grilované rebierka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pizza v zemiakoch
Špagety s jesennou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Treska s vajíčkovým šalátom
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Tournedos s maslovou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Polievka z fazuľových strukov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená jahňacina s mandľami
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát so surimi
Šošovicová polievka so špenátom
Zeleninové špízy
Polievka z rukoly a kreviet
Lasagne z panvice
Caponata a lá Podravka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Biela treska
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči z lososa
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Bravčová panenka so zeleninou
Párky v slanine
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka s mäsovými guličkami
Hubový guľáš
Hrachová polievka
Pohánka s klobásou
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Mrkvová polievka
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela ryba s fazuľou
Losos s cuketovou krustou
Guláš z cíceru a mangoldu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi