Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Ochutená ryža

Gyros šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované paradajky
Ryžové guľôčky
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestovinový šalát so surimi
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová krémová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Farebný jarný šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Mäsové guľky s omáčkou
Grilované tofu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Mrkvová polievka
Tuniak so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Polievka z rukoly a kreviet
Letné zeleninové ragú
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové špízy
Šalát z grilovanej zeleniny
Teplý zeleninový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tabouleh
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniakový šalát
Ružičková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Špagety zo Stredomoria
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Vyprážaný syr
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hríbová mrvenička
Ražniči z lososa
Ravioly so šalviou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Losos s cuketovou krustou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte ryžu ochutenú kurkumou, kde ochutnáte trošku nezvyčajnú chuť a určite sa v kuchyni trošku odlíšite.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
150 g cibule
300 g ryže
2 lyžičky Podravka ochucovadla
500 ml vody
1/2 lyžičky cesnaku
1 lyžička kurkumy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Na zahriatom olivovom oleji krátko opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme umytú a scedenú ryžu a za stáleho miešania pražíme, dokým ryža nebude sklovitá.
  • 2 Posypeme Podravka ochucovadlom, prilejeme vodu, premiešame a pridáme cesnak a kurkumu. Varíme približne 20 minút, dokým ryža neabsorbuje všetku vodu.

Tip

Cibuľu a ryžu pražte spolu, pretože ryža nasiakne sladkosť cibule.

Porcia

Podávame s akýmkoľvek druhom mäsa a takisto aj s rôznymi omáčkami.

Zdieľať s priateľmi