Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Okúzľujúce letné kurča

Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčové kotlety s kuskusom
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Pikantné bravčové závitky
Špagety zo Stredomoria
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie tyčinky v kečupe
Párky v slanine
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Vyprážaný syr
Grilovaný hamburger
Špagety s jesennou omáčkou
Cuketové jednohubky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči z lososa
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Treska s vajíčkovým šalátom
Lahodné pečené zemiaky
Tekvicová polievka s jablkom
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát so surimi
Polievka z bôbu
Lasagne z panvice
Kuracie prsia pečené v rúre
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Kuracie fajitas
Biela treska
Tuniakový šalát
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Paradajková polievka
Kurča na bielom víne
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Polievka s mäsovými guličkami
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Šošovicová polievka so špenátom
Pizza v zemiakoch
Losos s cuketovou krustou
Polievka z rukoly a kreviet
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pikantná rybacia zmes
Jemný hubový guláš
Mrkvová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované rebierka
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Pečenou zeleninou s rozpusteným mascarpone ochutenou stredomorskými bylinkami a troškou cukru podávanou s grilovaným kuracím steakom potešíte svojich najbližších.

Suroviny

2 cukety
2 červené papriky
60 g čiernych olív
4 paradajky
4 kuracie rezne
80 g mascarpone
2 strúčiky cesnaku
100 g zemiakov
200 ml mlieka
20 g masla
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1/2 lyžičky cukru
4 lyžice olivového oleja
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Papriku nakrájame na krúžky, cukety prerežeme na polovicu a narežeme na rezance.
  • 2 Do nádoby na pečenie dáme nakrájanú papriku, cuketu a pridáme cesnak nakrájaný na malé kúsky. Všetko zalejeme olivovým olejom a dobre premiešame. Pečieme v predhriatej rúre na 210 °C asi 15 minút.
  • 3 Zeleninu vyberieme, posypeme ochucovadlom Stredomorie Podravka, pridáme cukor, soľ a korenie a dobre premiešame. Pridáme olivy a paradajky nakrájané na krúžky, vrátime naspäť do rúry a pečieme ešte asi 20-25 minút.
  • 4 Počas tejto doby osolíme a okoreníme kuracie rezne a ugrilujeme ich. Takisto si pripravíme zemiaky, a to tak, že ich ošúpeme a dáme uvariť.
  • 5 Na pečenú zeleninu pridáme mascarpone a dobre premiešame, aby sa poriadne rozpustilo.
  • 6 Keď sú zemiaky mäkké, rozlačíme ich a pridáme mlieko, maslo a soľ.

Tip

Namiesto paradajok môžete použiť krájané paradajky Podravka.

Porcia

Pečenú zeleninu posypte petržlenovou vňaťou a podávajte spolu s pripravenou zemiakovou kašou.

Zdieľať s priateľmi