Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Okúzľujúce letné kurča

Bravčová panenka so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rizoto na španielsky spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantná rybacia zmes
Vyprážaný syr
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z bôbu
Guláš z cíceru a mangoldu
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie fajitas
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Ražniči z lososa
Špagety s jesennou omáčkou
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Treska s vajíčkovým šalátom
Mediteránska rapsódia
Pohánka s klobásou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Hubový guľáš
Sladká bravčová panenka
Zapečené špagety s tuniakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lasagne z panvice
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Tuniakový šalát
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Hrachová polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Cestovinový šalát so surimi
Mrkvová polievka
Biela treska
Lahodné pečené zemiaky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z fazuľových strukov
Ravioly so šalviou
Cuketové jednohubky
Párky v slanine
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Pečenou zeleninou s rozpusteným mascarpone ochutenou stredomorskými bylinkami a troškou cukru podávanou s grilovaným kuracím steakom potešíte svojich najbližších.

Suroviny

2 cukety
2 červené papriky
60 g čiernych olív
4 paradajky
4 kuracie rezne
80 g mascarpone
2 strúčiky cesnaku
100 g zemiakov
200 ml mlieka
20 g masla
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1/2 lyžičky cukru
4 lyžice olivového oleja
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Papriku nakrájame na krúžky, cukety prerežeme na polovicu a narežeme na rezance.
  • 2 Do nádoby na pečenie dáme nakrájanú papriku, cuketu a pridáme cesnak nakrájaný na malé kúsky. Všetko zalejeme olivovým olejom a dobre premiešame. Pečieme v predhriatej rúre na 210 °C asi 15 minút.
  • 3 Zeleninu vyberieme, posypeme ochucovadlom Stredomorie Podravka, pridáme cukor, soľ a korenie a dobre premiešame. Pridáme olivy a paradajky nakrájané na krúžky, vrátime naspäť do rúry a pečieme ešte asi 20-25 minút.
  • 4 Počas tejto doby osolíme a okoreníme kuracie rezne a ugrilujeme ich. Takisto si pripravíme zemiaky, a to tak, že ich ošúpeme a dáme uvariť.
  • 5 Na pečenú zeleninu pridáme mascarpone a dobre premiešame, aby sa poriadne rozpustilo.
  • 6 Keď sú zemiaky mäkké, rozlačíme ich a pridáme mlieko, maslo a soľ.

Tip

Namiesto paradajok môžete použiť krájané paradajky Podravka.

Porcia

Pečenú zeleninu posypte petržlenovou vňaťou a podávajte spolu s pripravenou zemiakovou kašou.

Zdieľať s priateľmi