Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Opekaná zelenina

Plnené kuracie stehná
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Vianočná roláda
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Makrelová nátierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Mäsová roláda a lá pahreba
Stredomorská hríbová polievka
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Zeleninové špízy
Polievka s mäsovými guličkami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Talianske kuracie rizoto
Tuniak so zeleninou
Hrachová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Rolky z roštenky so zeleninou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Jemný hubový guláš
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilované tofu
Kuracie rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Plnená pečená cibuľa
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacia roláda
Fish&Chips v tortille
Grilované kuracie prsia
Polievka z fazuľových strukov
Šalát s pikantným steakom
Bravčová panenka so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pochúťka s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie závitky s prekvapením
Voňavé pečené
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Biela ryba s fazuľou
Okúzľujúce letné kurča
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi