Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Opekaná zelenina

Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Mäsová roláda a lá pahreba
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie závitky s prekvapením
Krevety na zeleninovom lôžku
Polievka s mäsovými guličkami
Sladko-kyslé grilované ražniči
Plnené kuracie stehná
Pikantná rybacia zmes
Kuracie rizoto
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Ražniči z lososa
Stredomorská hríbová polievka
Jahňacie so šalviovým medom
Pochúťka s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Špagety zo Stredomoria
Jemný hubový guláš
Šťavnaté mäkké zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Teľacia roláda
Plnená pečená cibuľa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Grilované kuracie prsia
Biela ryba s fazuľou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky z roštenky so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Talianske kuracie rizoto
Voňavé pečené
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované tofu
Šalát s pikantným steakom
Makrelová nátierka
Tuniak so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Vianočná roláda
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi