Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Opekaná zelenina

Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto so slaninou
Biela ryba s kuskusom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Stredomorský šalát
Ražniči z lososa
Jaipur kari
Morčacina s citrónom a oreganom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniakový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Sójový šalát s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Gyros šalát
Paella s kuracím mäsom
Krevety na zeleninovom lôžku
Biela treska
Paradajková polievka
Cuketové jednohubky
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Stredomorská frittata
Oranžové rizoto
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové špízy
Treska s vajíčkovým šalátom
Špargľová polievka
Teplý zeleninový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Ružičková polievka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované tofu
Bohatá jesenná polievka
Caponata a lá Podravka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Tuniak so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi