Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Ovocný šalát s kuracinou

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mediteránska rapsódia
Pečená jahňacina s mandľami
Biela treska
Hubový guľáš
Guláš z cíceru a mangoldu
Pikantné bravčové závitky
Caponata a lá Podravka
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Okúzľujúce letné kurča
Biela ryba s fazuľou
Sladká bravčová panenka
Losos s cuketovou krustou
Polievka s mäsovými guličkami
Lahodné pečené zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Mrkvová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené špagety s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie fajitas
Špagety s jesennou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaný hamburger
Hrachová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Tuniakový šalát
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčová panenka so zeleninou
Vyprážaný syr
Letné zeleninové ragú
Lasagne z panvice
Polievka z fazuľových strukov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pikantná rybacia zmes
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cuketové jednohubky
Ravioly so šalviou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Paradajková polievka
Pohánka s klobásou
Kuracie mäso so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa.

Suroviny

2 kuracie prsia (cca 300 g)
10 g Podravka grill classic
4 lyžice oleja
80 g zeleného listového šalátu (rukola, poľníček, špenát,...)
1 mrkva
1 avokádo
125 g čučoriedok
150 g jahôd
150 g čerstvého syra (alebo syra feta)
50 g nasekaných vlašských orechov
50 ml olivového oleja
2 lyžice citrónovej šťavy
soľ
korenie čierne mleté
1 lyžica medu
100 ml jogurtu

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravkou grill classic, pokvapkáme olejom a necháme marinovať cca 30 minút. Na zohriatej panvici opečieme mäso z oboch strán.
  • 2 Hotové mäso necháme postáť a potom ho nakrájame na pásiky.
  • 3 Do veľkej misky dáme nakrájaný šalát, najemno nastrúhanú mrkvu, avokádo a syr nakrájaný na kocky a ovocie. Všetko spolu jemne premiešame.
  • 4 Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, medom a jogurtom.

Tip

Šalát môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny a ovocia.

Porcia

Na teniar dáme kúsok šalátu, kuracie kúsky, prelejeme zálievkou a posypeme vlašskými orechami.

Zdieľať s priateľmi