Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Ovocný šalát s kuracinou

Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Polievka z fazuľových strukov
Pohánka s klobásou
Teľacie kotlety so zeleninou
Paradajková polievka
Ražniči z lososa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ravioly so šalviou
Mediteránska rapsódia
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Mrkvová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Bravčová panenka so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie tyčinky v kečupe
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hrachová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Caponata a lá Podravka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie fajitas
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantná rybacia zmes
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Pizza v zemiakoch
Treska s vajíčkovým šalátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Okúzľujúce letné kurča
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hubový guľáš
Pečená jahňacina s mandľami
Šošovicová polievka so špenátom
Vyprážaný syr
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Viac receptov pre túto náladu

Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa.

Suroviny

2 kuracie prsia (cca 300 g)
10 g Podravka grill classic
4 lyžice oleja
80 g zeleného listového šalátu (rukola, poľníček, špenát,...)
1 mrkva
1 avokádo
125 g čučoriedok
150 g jahôd
150 g čerstvého syra (alebo syra feta)
50 g nasekaných vlašských orechov
50 ml olivového oleja
2 lyžice citrónovej šťavy
soľ
korenie čierne mleté
1 lyžica medu
100 ml jogurtu

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravkou grill classic, pokvapkáme olejom a necháme marinovať cca 30 minút. Na zohriatej panvici opečieme mäso z oboch strán.
  • 2 Hotové mäso necháme postáť a potom ho nakrájame na pásiky.
  • 3 Do veľkej misky dáme nakrájaný šalát, najemno nastrúhanú mrkvu, avokádo a syr nakrájaný na kocky a ovocie. Všetko spolu jemne premiešame.
  • 4 Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, medom a jogurtom.

Tip

Šalát môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny a ovocia.

Porcia

Na teniar dáme kúsok šalátu, kuracie kúsky, prelejeme zálievkou a posypeme vlašskými orechami.

Zdieľať s priateľmi