Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Ovocný šalát s kuracinou

Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z rukoly a kreviet
Teľacie kotlety so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Biela treska
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Lasagne z panvice
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cuketové jednohubky
Ravioly so šalviou
Pečená jahňacina s mandľami
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie prsia pečené v rúre
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Polievka z fazuľových strukov
Losos s cuketovou krustou
Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Špagety zo Stredomoria
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantná rybacia zmes
Biela ryba s fazuľou
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Hrachová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaný hamburger
Guláš z cíceru a mangoldu
Morčacina s citrónom a oreganom
Mrkvová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Párky v slanine
Hubový guľáš
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované rebierka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Mediteránska rapsódia
Polievka s mäsovými guličkami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z bôbu
Pohánka s klobásou
Lahodné pečené zemiaky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Viac receptov pre túto náladu

Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa.

Suroviny

2 kuracie prsia (cca 300 g)
10 g Podravka grill classic
4 lyžice oleja
80 g zeleného listového šalátu (rukola, poľníček, špenát,...)
1 mrkva
1 avokádo
125 g čučoriedok
150 g jahôd
150 g čerstvého syra (alebo syra feta)
50 g nasekaných vlašských orechov
50 ml olivového oleja
2 lyžice citrónovej šťavy
soľ
korenie čierne mleté
1 lyžica medu
100 ml jogurtu

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravkou grill classic, pokvapkáme olejom a necháme marinovať cca 30 minút. Na zohriatej panvici opečieme mäso z oboch strán.
  • 2 Hotové mäso necháme postáť a potom ho nakrájame na pásiky.
  • 3 Do veľkej misky dáme nakrájaný šalát, najemno nastrúhanú mrkvu, avokádo a syr nakrájaný na kocky a ovocie. Všetko spolu jemne premiešame.
  • 4 Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, medom a jogurtom.

Tip

Šalát môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny a ovocia.

Porcia

Na teniar dáme kúsok šalátu, kuracie kúsky, prelejeme zálievkou a posypeme vlašskými orechami.

Zdieľať s priateľmi