Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Ovocný šalát s kuracinou

Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie fajitas
Guláš z cíceru a mangoldu
Pečená jahňacina s mandľami
Okúzľujúce letné kurča
Grilované rebierka
Cuketové jednohubky
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s kuskusom
Lasagne z panvice
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát so surimi
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z bôbu
Ražniči z lososa
Rolky z roštenky so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s fazuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Mrkvová polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Tuniakový šalát
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Pohánka s klobásou
Párky v slanine
Jemný hubový guláš
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
Sladká bravčová panenka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Kurča na bielom víne
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka s mäsovými guličkami
Pikantné bravčové závitky
Grilovaný hamburger
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Zeleninové špízy
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Ravioly so šalviou
Kuracie mäso so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Hrachová polievka
Hubový guľáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené špagety s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa.

Suroviny

2 kuracie prsia (cca 300 g)
10 g Podravka grill classic
4 lyžice oleja
80 g zeleného listového šalátu (rukola, poľníček, špenát,...)
1 mrkva
1 avokádo
125 g čučoriedok
150 g jahôd
150 g čerstvého syra (alebo syra feta)
50 g nasekaných vlašských orechov
50 ml olivového oleja
2 lyžice citrónovej šťavy
soľ
korenie čierne mleté
1 lyžica medu
100 ml jogurtu

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravkou grill classic, pokvapkáme olejom a necháme marinovať cca 30 minút. Na zohriatej panvici opečieme mäso z oboch strán.
  • 2 Hotové mäso necháme postáť a potom ho nakrájame na pásiky.
  • 3 Do veľkej misky dáme nakrájaný šalát, najemno nastrúhanú mrkvu, avokádo a syr nakrájaný na kocky a ovocie. Všetko spolu jemne premiešame.
  • 4 Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, medom a jogurtom.

Tip

Šalát môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny a ovocia.

Porcia

Na teniar dáme kúsok šalátu, kuracie kúsky, prelejeme zálievkou a posypeme vlašskými orechami.

Zdieľať s priateľmi