Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Papriky plnené rizotom

Grilované rebierka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Chilli con carne
Hŕstková polievka s paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Plnené kuracie stehná
Kurací paprikáš
Morčací hamburger
Polievka z bôbu
Zeleninové chipsy
Carbonara so špenátom
Klasický burger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pizza v zemiakoch
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Jaipur kari
Kotlovina
Kura na pive
Špagety s cuketou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Rezne s chutnou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Pikantné bravčové závitky
Hubový guľáš
Netradičný hamburger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Zemiakové placky
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Voňavé pečené zemiaky
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná krkovička
Medové teľacie kotlety
Párky v slanine
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pivný guláš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Rýchle lasagne
Kura na pivovej fľaši
Kačica na pomarančoch
Lasagne z panvice
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Kurča na bielom víne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na sladko
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

Suroviny

4 farebné mäsité papriky
1 väčšia cibuľa
300 g Lagris ryže Arborio
tymián
150 g mozzarelly
1,5 dl bieleho vína
7 dl vody
2 kocky Podravka kuracieho bujónu
50 g strúhaného syra
50 g pikantnej klobásy

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme bujónové kocky a varíme 3 minúty.
  • 2 Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.
  • 3 Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

Porcia

Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Papriky budú chutiť ešte lepšie, ak ich pripravíte na grile.

Zdieľať s priateľmi