Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Papriky plnené rizotom

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hovädzí steak so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaný hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčacie prsia s jablkami
Netradičný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Špagety s cuketou
Hubový guľáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kotlovina
Pizza v zemiakoch
Rýchle lasagne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kačica na pomarančoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Jaipur kari
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Hŕstková polievka s paradajkami
Grilovaná krkovička
Polievka z bôbu
Klasický burger
Chilli con carne
Morčací hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kura na pivovej fľaši
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zemiakové placky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kura na sladko
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Pivný guláš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Medailónky s hnedou ryžou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurča na bielom víne
Morčacie rolky s ryžou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na pive
Carbonara so špenátom
Voňavé pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Zeleninové chipsy
Mäsové guľky s omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurací paprikáš
Jahňacie so šalviovým medom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medové teľacie kotlety
Rybárov guláš
Sladká bravčová panenka
Viac receptov pre túto náladu

Ak chcete prekvapiť svojich hostí, pripravte im papriky plnené rizotom. Pre ešte lepšiu vôňu a chuť, použite pri príprave kurací bujón.

Suroviny

4 farebné mäsité papriky
1 väčšia cibuľa
300 g Lagris ryže Arborio
tymián
150 g mozzarelly
1,5 dl bieleho vína
7 dl vody
2 kocky Podravka kuracieho bujónu
50 g strúhaného syra
50 g pikantnej klobásy

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Papriky rozpolíme, odstránime dužinu a semienka a dáme ich na 5 minút do rúry zmäknúť. Do vriacej vody vložíme bujónové kocky a varíme 3 minúty.
  • 2 Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme ryžu a zalejeme hotovým vývarom s vínom. Do hotovej ryže vmiešame nakrájaný syr, kúsky klobásy a korenie. Podľa potreby dosolíme.
  • 3 Papriky naplníme rizotom, poukladáme na ne plátky mozarelly a dáme na 5 minút do rúry.

Porcia

Podávame teplé.

Malé tajomstvá

Papriky budú chutiť ešte lepšie, ak ich pripravíte na grile.

Zdieľať s priateľmi