Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Paradajková polievka

Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Gyros šalát
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Paella s kuracím mäsom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Opekaná zelenina
Treska s vajíčkovým šalátom
Paradajková polievka s bazalkou
Rizoto na španielsky spôsob
Špargľová polievka
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové špízy
Šalát z grilovanej zeleniny
Cuketové jednohubky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Stredomorský šalát
Kuracie fajitas
Biela ryba s kuskusom
Tuniakový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Letné zeleninové ragú
Stredomorská frittata
Mediteránska rapsódia
Morčacina s citrónom a oreganom
Krevety na zeleninovom lôžku
Grilované tofu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teplý zeleninový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečený losos v medovej omáčke
Jaipur kari
Tuniak so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Šošovicová krémová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Oranžové rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi