Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Paradajková polievka

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Párky v slanine
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela treska
Rizoto na španielsky spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pizza v zemiakoch
Zeleninové špízy
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie fajitas
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Biela ryba s fazuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Mrkvová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Pikantné bravčové závitky
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Ovocný šalát s kuracinou
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety s jesennou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hrachová polievka
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
Šošovicová polievka so špenátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pohánka s klobásou
Hubový guľáš
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Vyprážaný syr
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Ravioly so šalviou
Caponata a lá Podravka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi