Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Paradajková polievka

Špagety s jesennou omáčkou
Biela treska
Pečená jahňacina s mandľami
Guláš z cíceru a mangoldu
Ovocný šalát s kuracinou
Tuniakový šalát
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Polievka z fazuľových strukov
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované rebierka
Cuketové jednohubky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Párky v slanine
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Vyprážaný syr
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie fajitas
Šošovicová polievka so špenátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hubový guľáš
Mrkvová polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát so surimi
Biela ryba s fazuľou
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilovaný hamburger
Losos s cuketovou krustou
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hrachová polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pikantné bravčové závitky
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pizza v zemiakoch
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie tyčinky v kečupe
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantná rybacia zmes
Tekvicová polievka s jablkom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Rolky z roštenky so zeleninou
Ravioly so šalviou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Sladká bravčová panenka
Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi