Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Párky v slanine

Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pikantná rybacia zmes
Guláš z cíceru a mangoldu
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Ravioly so šalviou
Grilované rebierka
Paradajková polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z fazuľových strukov
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lasagne z panvice
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Polievka z bôbu
Hubový guľáš
Bravčová panenka so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Rizoto na španielsky spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Kurča na bielom víne
Sladká bravčová panenka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniakový šalát
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Ražniči z lososa
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety zo Stredomoria
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela treska
Mrkvová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Jemný hubový guláš
Vyprážaný syr
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pizza v zemiakoch
Mediteránska rapsódia
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi