Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Párky v slanine

Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčové kotlety s kuskusom
Pochúťka s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Teľacie kotlety so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Rýchle lasagne
Chilli con carne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medové teľacie kotlety
Papriky plnené rizotom
Kura na pivovej fľaši
Kotlovina
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kurací paprikáš
Rolky z roštenky so zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Voňavé pečené zemiaky
Zeleninové chipsy
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Hovädzí steak so zeleninou
Klasický burger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Morčacie rolky s ryžou
Kura na sladko
Pizza v zemiakoch
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Medailónky s hnedou ryžou
Grilovaná krkovička
Zemiakové placky
Špagety s cuketou
Grilované rebierka
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hubový guľáš
Morčacie prsia s jablkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kačica na pomarančoch
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Netradičný hamburger
Pivný guláš
Kura na pive
Hŕstková polievka s paradajkami
Lasagne z panvice
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Carbonara so špenátom
Jaipur kari
Nové zemiaky s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčací hamburger
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi