Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Párky v slanine

Voňavé pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na sladko
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčací hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Hovädzí steak so zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Rezne s chutnou omáčkou
Grilované rebierka
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Lasagne z panvice
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kotlovina
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Kurací paprikáš
Grilovaný hamburger
Zemiakové placky
Rybárov guláš
Jaipur kari
Pivný guláš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Fish&Chips v tortille
Pochúťka s Ajvarom
Kura na pive
Netradičný hamburger
Kurča na bielom víne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rýchle lasagne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacie rolky s ryžou
Medové teľacie kotlety
Carbonara so špenátom
Polievka z bôbu
Hubový guľáš
Grilovaná krkovička
Kačica na pomarančoch
Zeleninové chipsy
Medailónky s hnedou ryžou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Klasický burger
Špagety s cuketou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie prsia pečené v rúre
Hŕstková polievka s paradajkami
Papriky plnené rizotom
Sladká bravčová panenka
Chilli con carne
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi