Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Párky v slanine

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaný hamburger
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hrachová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Špagety s jesennou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Šošovicová polievka so špenátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pizza v zemiakoch
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Rolky z roštenky so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Hubový guľáš
Tuniakový šalát
Pohánka s klobásou
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantná rybacia zmes
Tekvicová polievka s jablkom
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Vyprážaný syr
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Mrkvová polievka
Cestovinový šalát so surimi
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lasagne z panvice
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z fazuľových strukov
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zeleninové špízy
Polievka z bôbu
Sladká bravčová panenka
Kuracie fajitas
Paradajková polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Letné zeleninové ragú
Ravioly so šalviou
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s kuskusom
Biela ryba s fazuľou
Okúzľujúce letné kurča
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Caponata a lá Podravka
Pečená jahňacina s mandľami
Ražniči z lososa
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi