Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Párky v slanine

Polievka z bôbu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lasagne z panvice
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Vyprážaný syr
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety zo Stredomoria
Mrkvová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Bravčová panenka so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Kuracie mäso so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Letné zeleninové ragú
Tournedos s maslovou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
Hubový guľáš
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantné bravčové závitky
Tekvicová polievka s jablkom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paradajková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Sladká bravčová panenka
Grilovaný hamburger
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Ražniči z lososa
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cuketové jednohubky
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Biela treska
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tuniakový šalát
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Caponata a lá Podravka
Pečená jahňacina s mandľami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi