Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Pikantná rybacia zmes

Šťavnaté mäkké zemiaky
Talianske kuracie rizoto
Mäsová roláda a lá pahreba
Polievka z fazuľových strukov
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované tofu
Jahňacie so šalviovým medom
Vianočná roláda
Zeleninové špízy
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Kuracie rizoto
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Teľacia roláda
Jemný hubový guláš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hrachová polievka
Fish&Chips v tortille
Sladko-kyslé grilované ražniči
Stredomorská hríbová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Plnená pečená cibuľa
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pochúťka s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Makrelová nátierka
Lahodné pečené zemiaky
Polievka s mäsovými guličkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Voňavé pečené
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie závitky s prekvapením
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilované kuracie prsia
Plnené kuracie stehná
Šalát s pikantným steakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi