Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Pikantná rybacia zmes

Bravčová panenka dusená so zeleninou
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilované tofu
Jahňacie so šalviovým medom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pochúťka s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Sladko-kyslé grilované ražniči
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie závitky s prekvapením
Grilované kuracie prsia
Polievka z fazuľových strukov
Teľacia roláda
Špagety zo Stredomoria
Tournedos s maslovou zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Talianske kuracie rizoto
Zeleninové špízy
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Fish&Chips v tortille
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát z grilovanej zeleniny
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Ražniči z lososa
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šalát s pikantným steakom
Plnené kuracie stehná
Jemný hubový guláš
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Stredomorská hríbová polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie rizoto
Šťavnaté mäkké zemiaky
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Vianočná roláda
Voňavé pečené
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so zeleninou
Makrelová nátierka
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi