Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pikantná rybacia zmes

Ražniči z lososa
Ovocný šalát s kuracinou
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Špagety zo Stredomoria
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Lahodné pečené zemiaky
Nové zemiaky s Ajvarom
Párky v slanine
Cestovinový šalát so surimi
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka s mäsovými guličkami
Zapečené špagety s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lasagne z panvice
Polievka z rukoly a kreviet
Polievka z bôbu
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety s jesennou omáčkou
Tuniakový šalát
Rolky z roštenky so zeleninou
Mrkvová polievka
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Mediteránska rapsódia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pohánka s klobásou
Vyprážaný syr
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela treska
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Letné zeleninové ragú
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaný hamburger
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie fajitas
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi