Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pikantná rybacia zmes

Kuracie prsia pečené v rúre
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Špagety zo Stredomoria
Pikantné bravčové závitky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Rolky z roštenky so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie fajitas
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Losos s cuketovou krustou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát so surimi
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované rebierka
Treska s vajíčkovým šalátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Polievka z fazuľových strukov
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lasagne z panvice
Špagety s jesennou omáčkou
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Vyprážaný syr
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaný hamburger
Hrachová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Hubový guľáš
Mediteránska rapsódia
Cuketové jednohubky
Ražniči z lososa
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s fazuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pečená jahňacina s mandľami
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie mäso so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi