Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pikantné bravčové závitky

Pečená jahňacina s mandľami
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Polievka z rukoly a kreviet
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát so surimi
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčová panenka so zeleninou
Grilovaný hamburger
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety so zeleninou
Jemný hubový guláš
Pohánka s klobásou
Okúzľujúce letné kurča
Kurča na bielom víne
Mrkvová polievka
Ravioly so šalviou
Ražniči z lososa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované rebierka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pikantná rybacia zmes
Hrachová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Vyprážaný syr
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Mediteránska rapsódia
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Tournedos s maslovou zeleninou
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Polievka z fazuľových strukov
Lasagne z panvice
Párky v slanine
Kuracie tyčinky v kečupe
Špagety s jesennou omáčkou
Hubový guľáš
Losos s cuketovou krustou
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie fajitas
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Rolky z roštenky so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka s mäsovými guličkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi