Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pikantné bravčové závitky

Polievka z bôbu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na sladko
Papriky plnené rizotom
Párky v slanine
Grilované rebierka
Nové zemiaky s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kurča na bielom víne
Pochúťka s Ajvarom
Kurací paprikáš
Carbonara so špenátom
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zemiakové placky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Hubový guľáš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kura na pivovej fľaši
Pizza v zemiakoch
Špagety s cuketou
Fish&Chips v tortille
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacie rolky s ryžou
Rýchle lasagne
Kura na pive
Morčací hamburger
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Zeleninové chipsy
Medové teľacie kotlety
Jaipur kari
Pivný guláš
Teľacie kotlety so zeleninou
Kotlovina
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Grilovaná krkovička
Grilovaný hamburger
Kačica na pomarančoch
Netradičný hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Hŕstková polievka s paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Voňavé pečené zemiaky
Klasický burger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Plnené kuracie stehná
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi