Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pikantné bravčové závitky

Cestovinový šalát so surimi
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ovocný šalát s kuracinou
Sladká bravčová panenka
Špagety s jesennou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Polievka z rukoly a kreviet
Lasagne z panvice
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z bôbu
Kuracie mäso so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Mrkvová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s fazuľou
Cuketové jednohubky
Zapečené špagety s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hrachová polievka
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pizza v zemiakoch
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Šošovicová polievka so špenátom
Párky v slanine
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Hubový guľáš
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Mediteránska rapsódia
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované rebierka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Letné zeleninové ragú
Vyprážaný syr
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi