Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pivný guláš

Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lasagne z panvice
Kura na pivovej fľaši
Grilovaný hamburger
Rezne s chutnou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Hŕstková polievka s paradajkami
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Hubový guľáš
Chilli con carne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rýchle lasagne
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Polievka z bôbu
Grilovaná krkovička
Špagety s cuketou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčací hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie kotlety so zeleninou
Voňavé pečené zemiaky
Kotlovina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurča na bielom víne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Netradičný hamburger
Hovädzí steak so zeleninou
Grilované rebierka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Klasický burger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Carbonara so špenátom
Jaipur kari
Medové teľacie kotlety
Zemiakové placky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Fish&Chips v tortille
Medailónky s hnedou ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pive
Pikantné bravčové závitky
Kura na sladko
Kurací paprikáš
Párky v slanine
Papriky plnené rizotom
Kačica na pomarančoch
Rybárov guláš
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Viac receptov pre túto náladu

O pivnom guláši nemôžeme povedať že je to rafinované jedlo, ale môžeme ho urobiť vizuálne zaujímavým, ak ho podávame vo vydlabanom pečive, alebo chlebe! Tento recept je zo slovenskej kuchyne, tak predpokladáme, že aj pivo bude rovnakého pôvodu.

Suroviny

500 g bravčoviny zo stehna
300 g zemiakov
4 lyžice oleja
200 ml piva
1 lyžica Podravka ochucovadlo
1 lyžica rasce
100 g cibule
100 g mrkvy
50 g koreňa petržlenu
50 g koreňa zeleru
1 lyžica mletej červenej papriky
2 lyžice škrobovej múčky Gussnel Dolcela

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Olúpanú cibuľu nakrájajte a oškrabanú koreňovú zeleninu (mrkva, zeler, petržlen) nakrájajte na kocky.
  • 2 Na ohriatom oleji popražte bravčovinu nakrájanú na kocky, pridajte cibuľu a nakrájanú zeleninu.
  • 3 Nádobu na čas presuňte zo sporáka, pridajte červenú papriku v prášku, Podravku a zalejte s 200 ml teplej vody. Duste na miernom ohni, podlievajte pivom.
  • 4 keď mäso spolovice zmäkne, primiešajte olúpané zemiaky nakrájané na kocky a rascu.
  • 5 Pred ukončením varenia pridajte škrobovú múčku rozmiešanú v troche vody. Krátko povarte a podľa potreby do pokrmu primiešajte ešte trochu vody.

Tip

Do gulášu môžete pridať 2- lyžičky vínneho octu

Porcia

Vydlabte kukuričné alebo čierne pečivo, alebo chlieb. Guláš nalejte do vzniknutej priehlbiny a podávajte..

Zdieľať s priateľmi