Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pizza v zemiakoch

ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Zapečené špagety s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Lahodné pečené zemiaky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Lasagne z panvice
Špagety s jesennou omáčkou
Grilovaný hamburger
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kurča na bielom víne
Ovocný šalát s kuracinou
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cuketové jednohubky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčová panenka so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z rukoly a kreviet
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Biela treska
Párky v slanine
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečená jahňacina s mandľami
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči z lososa
Grilované rebierka
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Caponata a lá Podravka
Mrkvová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové špízy
Hrachová polievka
Pikantné bravčové závitky
Jemný hubový guláš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát so surimi
Guláš z cíceru a mangoldu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Bravčové kotlety s kuskusom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Pikantná rybacia zmes
Šošovicová polievka so špenátom
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi