Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pizza v zemiakoch

Pivný guláš
Pikantné bravčové závitky
Nové zemiaky s Ajvarom
Špagety s cuketou
Fish&Chips v tortille
Pochúťka s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Rezne s chutnou omáčkou
Zeleninové chipsy
Klasický burger
Hŕstková polievka s paradajkami
Hubový guľáš
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Plnené kuracie stehná
Netradičný hamburger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Chilli con carne
Polievka z bôbu
Kura na sladko
Morčacie rolky s ryžou
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kotlovina
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s kuskusom
Medailónky s hnedou ryžou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pive
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčacie prsia s jablkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčací hamburger
Grilovaná krkovička
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Medové teľacie kotlety
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Párky v slanine
Voňavé pečené zemiaky
Papriky plnené rizotom
Kurací paprikáš
Zemiakové placky
Grilované rebierka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rýchle lasagne
Lasagne z panvice
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Carbonara so špenátom
Kačica na pomarančoch
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi