Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pizza v zemiakoch

Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Rybárov guláš
Carbonara so špenátom
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rýchle lasagne
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s kuskusom
Kačica na pomarančoch
Polievka z bôbu
Chilli con carne
Lasagne z panvice
Hŕstková polievka s paradajkami
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kura na pive
Jaipur kari
Pikantné bravčové závitky
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčací hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Fish&Chips v tortille
Kotlovina
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie kotlety so zeleninou
Medové teľacie kotlety
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Grilovaný hamburger
Papriky plnené rizotom
Kura na sladko
Kura na pivovej fľaši
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Grilovaná krkovička
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Zemiakové placky
Kurča na bielom víne
Špagety s cuketou
Jahňacie so šalviovým medom
Kurací paprikáš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Medailónky s hnedou ryžou
Grilované rebierka
Klasický burger
Pochúťka s Ajvarom
Párky v slanine
Mäsové guľky s omáčkou
Pivný guláš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rezne s chutnou omáčkou
Netradičný hamburger
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Voňavé pečené zemiaky
Hovädzí steak so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi