Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pizza v zemiakoch

Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela treska
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Cuketové jednohubky
Biela ryba s fazuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Ravioly so šalviou
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Vyprážaný syr
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z rukoly a kreviet
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rolky z roštenky so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Tournedos s maslovou zeleninou
Sladká bravčová panenka
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mrkvová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Lahodné pečené zemiaky
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka s mäsovými guličkami
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Lasagne z panvice
Špagety s jesennou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Cestovinový šalát so surimi
Hrachová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Pohánka s klobásou
Grilovaný hamburger
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Hubový guľáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie fajitas
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi