Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pizza v zemiakoch

Ražniči z lososa
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hrachová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pikantná rybacia zmes
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Guláš z cíceru a mangoldu
Biela treska
Rolky z roštenky so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Mrkvová polievka
Zeleninové špízy
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Grilované rebierka
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Polievka z fazuľových strukov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cuketové jednohubky
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaný hamburger
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hubový guľáš
Biela ryba s fazuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Caponata a lá Podravka
Sladká bravčová panenka
Ovocný šalát s kuracinou
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Špagety s jesennou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Mediteránska rapsódia
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie fajitas
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ravioly so šalviou
Lahodné pečené zemiaky
Paradajková polievka
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Vyprážaný syr
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lasagne z panvice
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Pečená jahňacina s mandľami
Tekvicová polievka s jablkom
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi