Ponuka Vyhľadať

Ak ste jeden z milovníkov tejto talianskej pochúťky, pridaním Ajvaru do plnky sa iba prehĺbi potešenie z tohto chutného pokrmu.

Suroviny

12 ks cannelloni
600 g mletého hovädzieho mäsa
1 žĺtok
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice jemného Ajvaru Podravka
1 lyžička ochucovadla Podravka
200 ml smotany na varenie
50 g strúhaného syra (grana padano)
soľ
čierne korenie

Použili sme

Ajvar jemný

Ajvar jemný

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby

  • 1 Plnku pripravíme zmiešaním mäsa, vaječného žĺtka, olivového oleja, Ajvaru, ochucovadla Podravka a soli.
  • 2 Cannelloni naplníme pripravenou plnkou a poukladáme do vymastenej zapekacej misy. Zalejeme smotanou na varenie a posypeme nastrúhaným syrom.
  • 3 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 40 minút, pokým nám povrch pekne zhnedne.

Tip

Ajvar dodá mäsu extra šťavnatosť.

Porcia

Mierne vychladnuté podávajte so sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi