Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pochúťka s Ajvarom

Kačica na pomarančoch
Jaipur kari
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Voňavé pečené zemiaky
Papriky plnené rizotom
Plnené kuracie stehná
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s kuskusom
Rezne s chutnou omáčkou
Kura na pive
Hŕstková polievka s paradajkami
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Fish&Chips v tortille
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Pivný guláš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Netradičný hamburger
Polievka z bôbu
Kura na pivovej fľaši
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na sladko
Morčací hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Špagety s cuketou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Medové teľacie kotlety
Grilovaná krkovička
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Pikantné bravčové závitky
Chilli con carne
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaný hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rýchle lasagne
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurací paprikáš
Lasagne z panvice
Kotlovina
Hubový guľáš
Morčacie prsia s jablkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninové chipsy
Zemiakové placky
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Carbonara so špenátom
Grilované rebierka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Klasický burger
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi