Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Pochúťka s Ajvarom

Grilovaný hamburger
Kura na pive
Morčací hamburger
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Polievka z bôbu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zemiakové placky
Bravčové kotlety s kuskusom
Nové zemiaky s Ajvarom
Jaipur kari
Párky v slanine
Medailónky s hnedou ryžou
Medové teľacie kotlety
Pikantné bravčové závitky
Chilli con carne
Kurča na bielom víne
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Carbonara so špenátom
Kura na pivovej fľaši
Rolky z roštenky so zeleninou
Pivný guláš
Voňavé pečené zemiaky
Kuracie prsia pečené v rúre
Rezne s chutnou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Špagety s cuketou
Kura na sladko
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Kačica na pomarančoch
Morčacie rolky s ryžou
Zeleninové chipsy
Plnené kuracie stehná
Lasagne z panvice
Kotlovina
Grilované rebierka
Grilovaná krkovička
Mäsové guľky s omáčkou
Fish&Chips v tortille
Rýchle lasagne
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jahňacie so šalviovým medom
Hŕstková polievka s paradajkami
Papriky plnené rizotom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kurací paprikáš
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Pizza v zemiakoch
Netradičný hamburger
Morčacie prsia s jablkami
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi