Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pochúťka s Ajvarom

Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčací hamburger
Fish&Chips v tortille
Voňavé pečené zemiaky
Kurací paprikáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Pivný guláš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Párky v slanine
Carbonara so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kura na pive
Pikantné bravčové závitky
Hŕstková polievka s paradajkami
Zeleninové chipsy
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Morčacie prsia s jablkami
Kura na sladko
Klasický burger
Špagety s cuketou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Rýchle lasagne
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rezne s chutnou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kura na pivovej fľaši
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaná krkovička
Lasagne z panvice
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kurča na bielom víne
Chilli con carne
Rybárov guláš
Jaipur kari
Morčacie rolky s ryžou
Medové teľacie kotlety
Rolky z roštenky so zeleninou
Kačica na pomarančoch
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Papriky plnené rizotom
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované rebierka
Netradičný hamburger
Kotlovina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Pizza v zemiakoch
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Zemiakové placky
Polievka z bôbu
Jahňacie so šalviovým medom
Mäsové guľky s omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi