Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Polievka z fazuľových strukov

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Hubový guľáš
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny na stredomorský spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pizza v zemiakoch
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Ravioly so šalviou
Grilovaný hamburger
Jemný hubový guláš
Cestovinový šalát so surimi
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Sladká bravčová panenka
Mrkvová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená jahňacina s mandľami
Losos s cuketovou krustou
Biela treska
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hrachová polievka
Vyprážaný syr
Letné zeleninové ragú
Polievka z bôbu
Morčacina s citrónom a oreganom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniakový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Polievka s mäsovými guličkami
Pikantná rybacia zmes
Bravčová panenka so zeleninou
Cuketové jednohubky
Pikantné bravčové závitky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Lahodné pečené zemiaky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie fajitas
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie prsia pečené v rúre
Lasagne z panvice
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Párky v slanine
Grilované rebierka
Zapečené špagety s tuniakom
Tournedos s maslovou zeleninou
Pohánka s klobásou
Ražniči z lososa
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi