Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Polievka z fazuľových strukov

Vyprážaný syr
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky s omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka s bazalkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Lahodné pečené zemiaky
Ochutená ryža
Strukovinový šalát so zeleninou
Mrkvová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Opekaná zelenina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Teplý zeleninový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované paradajky
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Cestovinový šalát so surimi
Tuniak so zeleninou
Hríbová mrvenička
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Farebný jarný šalát
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Gyros šalát
Pochúťka s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Ryžové guľôčky
Ružičková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Špagety zo Stredomoria
Ravioly so šalviou
Grilované tofu
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi