Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Polievka z fazuľových strukov

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie mäso so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s fazuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilovaný hamburger
Losos s cuketovou krustou
Lasagne z panvice
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Vyprážaný syr
Lahodné pečené zemiaky
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Pikantné bravčové závitky
Tuniakový šalát
Ovocný šalát s kuracinou
Párky v slanine
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Hubový guľáš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Sladká bravčová panenka
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z bôbu
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Nové zemiaky s Ajvarom
Špagety s jesennou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pizza v zemiakoch
Mrkvová polievka
Caponata a lá Podravka
Cuketové jednohubky
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Paradajková polievka
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie fajitas
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované rebierka
Bravčová panenka so zeleninou
Pohánka s klobásou
Okúzľujúce letné kurča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Kuracie tyčinky v kečupe
Letné zeleninové ragú
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Hrachová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi